VIDEO, FOTO: Sărbătoarea Kangoo Jumps la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Sărbătoarea Kangoo Jumps la Reghin

Piațeta Libertății din Municipiul Reghin a găzduit sâmbătă, 8 octombrie cea de a doua ediție a evenimentului „Euforie pe ghete by Adina Inţa”. Momentul de euforie pe ghete a fost onorat cu prezența de peste 300 de participanţi de la majoritatea cluburilor de Kangoo Jumps din ţară.

„Pentru mine a fost o surpriză fiindcă au reuşit să vină la acest eveniment şi alţi instructori din alte zone ale ţării, unii neau făcut o surpriză pentru că nici nu am ştiut că ni se vor alătura. Au apărut cu echipele lor şi pentru asta mă bucur foarte mult. Şi anul acesta avem un dress cod – negru şi verde neon. Anul trecut am avut negru-alb, încercăm să fie o câte o temă pentru fiecare ediţie. An de an avem şi sportivi noi care încearcă pentru prima dată aceste ghete. Pentru a-i întâmpina pe toţi, am pregătit o coregrafie cu sportivii de la Asociaţia Kangoo Club Reghin. Suntem 22 de fete la această demonstraţie, unele au urcat abia în urmă cu două luni pe ghete şi deja sunt pregătite să participe la demonstraţie. Asta înseamnă că sportul acesta se poate practica şi învăţa foarte repede”, a precizat Adina Inţa, Kangoo Club Reghin, organizatorul evenimentului.

La evenimentul de la Reghin au participat peste 20 de instructori Kangoo Jumps din ţară, între care şi trainerul internaţional Kinga Sebestyén, promotorul acestui sport în România.

„Eu vă spun cu mândrie că am 49 de ani sunt şi bunică, am un nepoţel de aproape 2 ani, şi fac sport de la 20 de ani. Am început să fac din hobby, dar după ce m-am întâlnit cu Kangoo Jumps fac programe pe ghete, evenimente pe ghete, show-uri, pentru că nu vreau să mă las, nu vreau ca generaţia mea de 49 de ani să spună sunt prea bătrână. Aceasta este scuza cea mai frecventă, că după o anumită vârstă nu mai poţi face sport. Ba da, poţi! Şi după o anumită vârstă poţi să te schimbi, poţi să schimbi stilul de viaţă, poţi să devii instructor, avem în echipă o instructoare care are 60 de ani, deci vârsta nu contează. Sportul ne ţine în viaţă, sportul ne întinereşte, sportul ne dă adrenalină. Şi uitaţi ce euforie avem aici! Pentru că a doua ediţie a evenimentului „Euforie pe ghete by Adina Inţa” a adunat oameni din 30 de oraşe din ţară şi cred că la anul vom fi mult mai mulţi”, a afirmat Kinga Sebestyén.

Un moment inedit a fost apariția în mijlocul evenimentului a unui alai de nuntă, mirele și mireasa proaspăt uniți în fața altarului au fost îndelung aplaudați de toți participanții celei de a doua ediții „Euforie pe ghete by Adina Inţa”.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE