VIDEO: Kangoo Jumps, sănătate înainte de toate Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

VIDEO: Kangoo Jumps, sănătate înainte de toate

Dincolo de mișcare și bună dispoziție, Kangoo Jumps înseamnă în primul rând sănătate, lucru reafirmat de Kinga Sebestyén, trainer international Kangoo Jumps, preşedinte Kangoo Jumps România cu prilejul celei de a doua ediții ”Euforie pe ghete by Adina Inţa”, eveniment găzduit sâmbătă, 8 octombrie, de Piațeta Libertății din municipiul Reghin.

„Sportul Kangoo Jumps a fost inventat pentru reabilitare de un doctor canadian. În 1993 am început și în România să facem programe pe ghete. Este extrem de important partea medicală a ghetelor, a beneficiilor aduse de practicarea acestui sport. Sunt persoane care se trasformă de când pun ghetele în picioare. Dacă te uiți la fetele care practică acest sport toate arată bine. De ce? Pentru că ghetele protejează coloana și articulațiile, ghetele ard calorii, elimină toxinele din corp, dar ne dă și o euforie, o bucurie pe ghete. De trebuie trebuie să încercați, degeaba tot spun de acest sport dacă nu încerci. Ca și sfat, puneți ghetele în picioare dacă aveți ghete acasă sau veniți la sală. Puteți să și alergați în parc pentru că protejează, vă ajută, au 2 kilograme, lucrează foarte repede, musculatura vă de un tonus foarte frumos, elimină celulita și formează foarte mult frumos fese”, a precizat Kinga Sebestyén, trainer international Kangoo Jumps, preşedinte Kangoo Jumps România. KAPO, promotorul unui stil de viață sănătos Din toamna acestui an a fost lansat Programul KAPO – sănătate pe ghete, concept medical de prevenție și recuperare, care promovează un stil de viață sănătos prin exerciții fizice specifice pe ghete rebound, o viziune îndreptată spre sănătate, grijă și responsabilitate.

„În urma studiului făcut în Oradea în urmă cu trei ani cu 100 de persoane au reieșit niște rezultate fantastice pe baza cărora am făcut anumite programe. În acest sens, din luna octombrie dăm startul la un program mai amplu în mai multe oraşe din ţară, cu instructori care au terminat kinetoterapie şi sport. O să avem programe medicale cu cinci medici kinetoterapeuţi, ortopezi, diabetologi, imunologi. Este un program în care toţi cei care au probleme de sănătate pot să intre, probleme cu spatele, genunchii, obezitate, boli cardiovasculare, diabet, orice fel de afecţiuni.Fiecare participant va fi controlat şi va fi monitorizat de medici. Avem un program de 9 luni la care încă se mai primesc înscrieri pe www.kangooclub.ro. Există un link pentru fiecare oraș care trebuie completat cu date personale, cu problemele de sănătate pe care noi le studiem, după care vom face diferite grupe. În fiecare oraș dăm startul cu 100 de persoane. Trebuie să fie acest număr de persoane deoarece va fi și un al doilea studiu care va demonstra beneficiile ghetelor pentru toți cei care au probleme cu genunchii. Vor fi 16 orașe în care vor fi aceste grupe”, a declarat Kinga Sebestyén.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE