Cele mai bun laptopuri din 2022 Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

Cele mai bun laptopuri din 2022

Este din ce în ce mai greu să cumperi un laptop prost, dar ceea ce separă cele mai bune laptopuri de cele medii este modul în care acestea echilibrează puterea, eficiența, portabilitatea și confortul.

Un laptop de top ar trebui să aibă o tastatură și un trackpad fantastic – la urma urmei, acestea sunt cele două motive principale pentru care ai alege un laptop în locul unui smartphone sau al unei tablete. Afișajul său ar trebui să fie ușor de privit, luminos și suficient de clar pentru a nu fi distras de marginile zimțate și de pixelii vizibili. Ar trebui să fie suficient de puternic pentru aproape orice, cu excepția editării video intensive și a jocurilor avansate. Ar trebui să fie ușor de transportat dintr-un loc în altul și ar trebui să poată rezista toată ziua fără a fi nevoie să fie conectat la priză.

Așadar, iată, în viziunea noastră, care laptopuri îndeplinesc aceste criterii în 2022.

1. Apple MacBook Air (M2)

Cel mai recent MacBook Air, echipat cu procesorul M2 de la Apple, este cel mai bun laptop pentru majoritatea oamenilor.

Modelul de bază include 8GB de memorie, 256GB de stocare, un procesor cu 8 nuclee și un GPU cu 8 nuclee. Un model cu 512GB de stocare este ceea ce recomandăm pentru majoritatea oamenilor.

Air a pierdut designul în formă de pană, aspect care era cartea sa de vizită, dar păstrează multe dintre celelalte caracteristici excelente din anii trecuți, inclusiv încărcarea MagSafe, Touch ID și tastatura în foarfecă, și adaugă o nouă cameră web 1080p și două noi opțiuni de culoare.

Procesorul M2 din interior nu este la fel de rapid sau de puternic ca M1 Pro sau M1 Max pe care îl primești în modelele mai mari (și mai scumpe) MacBook Pro, dar este totuși foarte rapid.

2. MacBook Pro (14 inci și 16 inci)

MacBook Pro de 16 inci este cel mai puternic laptop pe care Apple l-a fabricat vreodată. Dacă ești dispus să plătești prețul (și este un preț piperat), vei fi aproape sigur mulțumit de ceea ce poate face acest laptop. MacBook Pro 16 se descurcă la orice sarcini mai bine decât orice alt laptop pe care l-ai folosit vreodată.

Durata de viață a bateriei este, de asemenea, un record. Configurația de 16 inci cu procesorul M1 Pro rezistă și 16 ore în cadrul testelor.

În rest, cel mai nou MacBook Pro are un ecran superb care poate atinge 1.000 de nits atunci când redă conținut HDR. Acesta vine și cu cel mai bun set de difuzoare pe care l-ai auzit vreodată la un laptop.

Dacă ești în căutarea unui laptop care poate acomoda un volum de muncă solicitant și care servește în același timp ca un dispozitiv multimedia excelent atunci când nu ești în timpul liber, MacBook Pro 16 este cel mai bun dispozitiv pentru tine.

Dacă ești un profesionist creativ care nu dorește să plătească prețul unui MacBook Pro 16 sau cauți ceva mai compact, probabil că ți se potrivește mai bine MacBook Pro de 14 inci. Acest dispozitiv este mai mic, mai ușor și mai puțin costisitor decât omologul său de 16 inci, dar vine cu aceleași opțiuni monstruoase de procesor și cu același ecran stelar.

3. MacBook Air (M1)

Dacă ești interesat de un MacBook ușor, dar Air nu se încadrează în bugetul tău, probabil că ți se potrivește mai bine MacBook Air M1 din 2020, pe care Apple continuă să îl vândă. Modelul de bază include 8 GB de RAM și 256 GB de stocare.

MacBook Air mai vechi are un ecran de 13,3 inci 2560 x 1600, Touch ID, cameră web 720p, senzor de amprentă digitală și tastatură cu comutator de foarfecă.

M1, deși nu este la fel de rapid ca M2, este totuși rapid. În cadrul testelor a gestionat sarcinile intense de editare foto și video mai bine decât aproape orice laptop subțire și ușor cu procesor Intel.

Durata de viață a bateriei nu este, de asemenea, la fel de bună ca cea a M2, dar este foarte aproape.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE