Conferința Farmaciștilor Mureșeni Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Conferința Farmaciștilor Mureșeni

Colegiul Farmaciștilor Mureș, în parteneriat cu Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, anunță organizarea celei de-a zecea ediții a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni, în perioada 13 – 14 octombrie.

Evenimentul se va desfășura în sistem hibrid, iar deschiderea oficială va avea loc în Aula Facultății de Farmacie, joi, 13 octombrie, la ora 8.50. Pentru a asigura participanților accesul facil în cadrul conferinței, aceasta va putea fi urmărită live pe platforma www.conferinte.ro.

”Desfășurată sub sloganul „Împreună pentru o profesie unită!”, organizatorii propun o agendă cu teme de actualitate în domeniile medicină și farmacie:  calitatea în domeniul farmaceutic, legislația în exercitarea profesiei, situația economică actuală a farmaciilor comunitare din România, reglementările legislative necesare pentru menținerea lor și rolul farmacistului clinician în unitățile sanitare, precum și alte sesiuni stiințifice medicale de interes. Momentul festiv al ediției aniversare cu numărul zece îl reprezintă „Gala farmaciștilor”, un eveniment devenit tradiție, unde vor fi înmânate premiile de excelență din domeniul farmaceutic. Programul va include discuții de reconectare în rândul membrilor acestei profesii nobile, indispensabilă societății umane și alte surprize dedicate participanților acestei ediții aniversare. Manifestarea este creditată cu 32 de puncte EFC de către Colegiul Farmaciștilor”, a informat Blogul UMFST.

Persoanele interesate se pot înregistra aici:

https://www.conferinte.ro/evenimente/cfm2022 .

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE