Prima activitate în cadrul programului PrimoHub Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Prima activitate în cadrul programului PrimoHub

Luni, 10 octombrie 2022, a avut loc la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Târgu- Mureș, prima activitate din cadrul serviciului complementar pentru joc, învățare și competențe parentale – PrimoHUB.

PrimoHUB este un program derulat de Centrul Step By Step, în cadrul proiectului „Susținerea autorităților locale în integrarea refugiaților și asigurarea stării de bine a tuturor copiilor din comunitate”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș. 

Activitățile care se vor desfășura pe o perioadă de 10 luni vor pune accent pe dezvoltarea potențialului copiilor potrivit nevoilor lor și familiilor din care provin. Astfel, vor avea loc trei întâlniri săptămânale cu preșcolarii și părinții acestora, în cadrul cărora se va pune accentul pe însușirea unor competențe de comunicare în limba română, precum și pe abilități și deprinderi cognitive, motrice și de limbaj.

O parte din activități se vor derula și în cadrul cercurilor Palatului Copiilor din Târgu-Mureș.

La deschidere a participat inspector școlar general- prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, director executiv a Centrului Step By Step- Carmen Lică, Sorin Dragomir -director de dezvoltare  a Centrului Step By Step și director executiv Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu-Mureș-Corina Todoran.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE