Târgul Cetății din Târgu Mureș, ultimul târg din acest sezon Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 469 Vizualizări

Târgul Cetății din Târgu Mureș, ultimul târg din acest sezon

Organizatorii tradiționalului Târg al Cetății se pregătesc pentru ultima ediție din acest an. Evenimentul va avea loc între 14 si 16 octombrie, pe Bulevardul Cetății din Târgu Mureș.

”Mii de produse alimentare și cadouri au pregatit producătorii și artizanii pentru ultima ediție a târgului din acest an. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri, băuturi, plante aromatice, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, fructe, ulei presat la rece, bere, ceaiuri etc, artiști plastici autentici aduc la târg obiecte sculptate sau pictate manual, bijuterii, cosmetice naturale, jucării și plante ornamentale de sezon”, a informat Cristina Manoilă, event manager.

Nu vor lipsi nici bunătățile specifice toamnei: must, vin fiert, mere, castane, sau palanețe cu prune coapte pe loc în cuptor cu lemne. Produsele sunt aduse la Târgu Mureș de producători și artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna și Cluj

”Programul târgului este: vineri, între orele 11.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 19.00. Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu Mureș”, a mai informat Cristina Manoilă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE