Home / Slider / UPDATE: 13 angajări pe loc la Bursa locurilor de muncă

UPDATE: 13 angajări pe loc la Bursa locurilor de muncă

Distribuie

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureș, a organizat astăzi, 14 octombrie, de la ora 9.00,  Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți. Evenimentul s-a desfășurat la Cinematograful Arta – Târgu Mureș și la sediile punctelor de lucru, Luduș, Reghin, Târnăveni, Sighișoara și Sovata.

Bursa a fost destinată destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

Pentru participare la bursă au fost contactați 800 angajatori posibili ofertanți de locuri de muncă și au participat 59, din care la Târgu Mureș – 24, Reghin – 7, Sighișoara- 9, Târnăveni – 11, Luduș – 6 și Sovata – 2.

Oferta angajatorilor a fost de 597 locuri de muncă, în următoarele meserii: confecționer textile, lucrător comercial, agent de vânzări, ospătar, bucătar, referent vânzări, muncitori necalificați, manipulant marfă, infirmieră, stivuitorist, etc, iar pentru persoane cu studii superioare: inginer planificator producție, inspector resurse umane, inginer constructor, inginer calitate, tehnician/inginer service casă de marcat, contabil, tehnolog, etc.

La bursă au participat 743 persoane, din care 342 absolvenți, iar 162 șomeri au fost selectați în vederea încadrării în muncă.

13 persoane au fost angajate pe loc, dintre acestea o persoană fiind cu studii superioare.

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Invazie de Tigrii platanului în centrul municipiului Târgu Mureș

Distribuie Din cauza valului de căldură din ultima perioadă, târgumureșenii se confruntă cu o nouă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.