Alături de Ștafeta Veteranilor Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

 Alături de Ștafeta Veteranilor

În perioada 13-14 octombrie, la Penitenciarul din Târgu Mureș s-au desfășurat activități dedicate Zilei Armatei Române, care va fi sărbătorită pe 25 octombrie. Printre activități a avut loc „Ștafeta Veteranilor INVICTUS”, care a fost organizată de voluntari militari și civili INVICTUS cu scopul de a onora sacrificiul înaintașilor noștri căzuți pe câmpul de luptă.

„În data de 13.10.2022 a avut loc un scurt ceremonial de comemorare a eroilor și de predare-primire a ștafetei la Cimitirul Eroilor din Târgu Mureș cu prezența domnului comisar șef de poliție penitenciară Adrian Iacob director al Penitenciarului Târgu Mureș și a altor oficialități, reprezentanți ai instituțiilor locale. Astăzi 14.10.2022 începând cu ora 6 reprezentanți ai polițiștilor de penitenciare din cadrul Penitenciarului Târgu Mureș au parcurs traseul în alergare sau mers cu bicicleta purtând ștafeta pe ruta: Cimitirul Eroilor din Târgu Mureș – Oarba de Mureș-Târnăveni-Mediaș, parte componentă a „Traseului Galben” din itinerarul Ștafetei Veteranilor, ediția a IX-a 2022 (05-25.10.2022)”, au transmis printr-un comunicat de presă, reprezentații Inspectoratului de Poliție Penitenciară Mureș.

În perioada care urmează, în zilele 18-21 octombrie, vor avea loc alte activități organizate cu ocazia Zilei Armatei Române, printre care: tragere după efort, înot, alergare în teren variat, minifotbal.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE