Duzină de medalii la Naționale pentru popicari Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Duzină de medalii la Naționale pentru popicari

Popicarii târgumureșeni au cucerit 12 medalii în cadrul finalelor Campionatului Naţional individual de seniori, competiție desfășurată timp de trei zile pe arena de popice a Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj Napoca. Întrecerile s-au disputat la probele individual clasic, perechi, sprint, tandem şi tandem mixt, feminin şi masculin, iar Târgu Mureşul a fost reprezentat de sportivii de la  cluburile CS Electromureş Romgaz şi CSM. Din totalul de 12 medalii, 4 au fost de aur, 2 de argint şi 6 de bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, devenind totodată campioane naţionale, au urcat patru dintre popicarele clubului Electromureş Romgaz, două dintre acestea devenind duble campioane. Cu un rezultat de 618 popice doborâte, Maria Ciobanu s-a impus în „proba regină”, cea de la individual clasic. Ea și-a dublat performanța în proba de perechi feminin, reușind titlul împreună cu colega de club Fekete Réka. Aceasta din urmă a fost și a doua dublă campioană, reușind alături de Cătălin Lungu (CFR Cluj) să se impună la tandem mixt. Al patrulea titlu a revenit perechii Seres Bernadett – Szabo Julia Emese, câștigătoarele probei de tandem feminin.

Cele două medalii de argint au fost obţinute de aceeași Fekete Réka, vicecampioană la sprint feminin și tandemul mixt de la CSM Târgu Mureş alcătuit din Boér Lászlo și Ádám Erzsébet Alexandra.

Sportivii pregătiţi de antrenorii Orosz István şi Seres Jozsef au completat salba de medalii cu alte 6, toate de bronz. Campioanele la perechi Maria Ciobanu și Fekete Réka (Electromureş Romgaz), fiecare și cu câte un titlu individual, au adăugat un bronz la tandem feminin. Celelalte cinci medalii au fost obținute de: Cristina Robu (Electromureş Romgaz) – sprint feminin, Dan Monica – Budoi Noemi (Electromureş Romgaz) – tandem feminin, Boér Lászlo – Fekete Hunor (CSM Târgu Mureş) – tandem masculin, Seres Bernadett (Electromureş Romgaz) – Merza Robert (CFR Cluj) – tandem mixt și Kádár Nóra (Electromureş Romgaz) – Laposi Roberto (CFR Cluj) – tandem mixt.

În foto: Medaliatele din probele feminine și din tandemuri mixte

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE