Home / Administratie / Comisie pentru solicitări ANL, la Luduș

Comisie pentru solicitări ANL, la Luduș

Distribuie

Darea în folosință a primelor locuințe pentru tineri în blocurile construite prin Agenția Națională pentru Locuințe a impus stabilirea unor condiții clare și unitare, legiferate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 107/2006.

Prin Hotărârile Consiliului Local nr. 55/2002, nr. 223/2010 și nr. 9/2016 s-au adus modificări și completări la Proiectul de hotărâre inițial, iar în luna septembrie 2022 s-a făcut o ultimă modificare prin care s-a aprobat structura pe specialități a comisiei sociale care va analiza cererile tinerilor care au solicitat spațiu locativ construit prin ANL, cu specificarea că această comisie va fi constituită prin dispoziția primarului și în care vor fi prezenți următorii: primarul orașului Luduș, șeful Serviciului „Arhitectură, Urbanism și Amenajarea Teritoriului”, șeful Direcției de Asistență Socială, funcționar public în cadrul Serviciului „Arhitectură, Urbanism și Amenajarea Teritoriului”, funcționar public din cadrul Direcției „Asistență Socială”.

Aleșii locali au aprobat această structură pe specialități, dar și structura pe specialități a membrilor comisiei sociale de analiză și soluționare a contestațiilor, ce va fi constituită prin dispoziția primarului: viceprimarul orașului Luduș, secretarul orașului Luduș, consilier juridic din cadrul Primăriei orașului Luduș, funcționar public din cadrul Serviciului „Arhitectură, Urbanism, Amenajarea Teritoriului”.

Ioan A. BORGOVAN


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Moment istoric” pentru Târgu Mureș

Distribuie Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a prezentat vineri, 25 noiembrie, cu prilejul unei …