Zilele Jocurilor, la Palatul Culturii din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Zilele Jocurilor, la Palatul Culturii din Târgu Mureș

Zilele Jocurilor – Boardgamers Convention este cel mai mare festival dedicat pasionaților de jocuri de societate din România și ajunge la cea de-a opta ediție. Anul acesta va avea loc la Palatul Culturii din Târgu Mureș, în perioada 21-23 octombrie.

Potrivit organizatorilor, comunitatea de board gamers se întâlnește la Zilele Jocurilor, un festival devenit tradiție, care se anunță cu și mai multe jocuri, chiar și cu mai multă interactivitate. În acest an, Zilele Jocurilor reunește atât amatori cât și profesioniști din întreaga zonă pentru a sărbători bucuria de a se așeza în jurul meselor la cele mai dorite jocuri de pe piață.

Participanții nu numai că vor putea încerca cele mai noi și mai populare board games, dar vor beneficia și de oferte exclusive în zona expozanților. Organizatorii evenimentului au încurajat creatorii de jocuri amatori din România să ia parte la eveniment prin amenajarea unei zone speciale, unde aceștia își pot testa prototipurile cu participanții.

”Față de ediția trecută, anul acesta ne așteptăm să fie mai multă agitație la Zilele Jocurilor, deoarece tuturor le-a lipsit să se bucure cu adevărat de un maraton de joacă fără să se gândească la restricții. La târg timp de trei zile ne vom transforma în capitala jocurilor de societate din România, oferta de jocuri disponibile fiind cea mai mare din țară. Ediția a opta pregătește pe lângă etapa locală a Campionatului de Catan și tradiționala tombolă, dar și concursul de design de jocuri, unde câștigătorul acestuia va avea oportunitatea de a-și lansa board game-ul pe piață”, a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Festivalul Zilele Jocurilor își va deschide porțile pentru toată lumea începând cu vineri, 21 octombrie, de la ora 10.00, la Palatul Culturii Târgu Mureș până duminică 23 octombrie, iar intrarea va fi gratuită.

Zilele Jocurilor este un eveniment organizat de Asociația Culturală Zilele Jocurilor în parteneriat cu Asociația Facem și cofinanțat de Consiliul Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE