Ce tip de jachete bărbați să alegi pentru sezonul toamnă-iarnă? Iată ce este la modă Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

Ce tip de jachete bărbați să alegi pentru sezonul toamnă-iarnă? Iată ce este la modă

Îmbrăcatul pentru toamnă-iarnă poate fi o adevărată bătaie de cap. Temperaturile sunt deosebit de schimbătoare, iar vremea poate fi foarte capricioasă. Din fericire, aceste sezoane sunt deosebit de bogate în opțiuni de paltoane, jachete bărbați și geci bărbați. Așadar, avem la dispoziție o gamă largă de piese diferite. Fiecare model de jachete bărbați are propria identitate și va fi adaptată la o vreme sau alta. Prin urmare, este foarte posibil să aveți mai multe tipuri de geci bărbați pentru aceste două anotimpuri. De la jacheta ușoară la parka și până la jacheta de puf și overshirt, vă propunem să descoperiți astăzi cum să alegeți jacheta potrivită pentru bărbați.

Ce tipuri de jachete bărbați există?

Trecerea de la toamnă la iarnă poate fi o perioadă dificilă cu care să te obișnuiești în ceea ce privește îmbrăcămintea. De la o vreme blândă și plăcută, se trece brusc la temperaturi scăzute. Prin urmare, alegerea unor geci bărbați este deosebit de importantă pentru aceste sezoane. Pentru toamnă, o jachetă potrivită este ideală, deoarece este bine adaptată la această vreme, care alternează între cald și rece. Veți găsi diferite tipuri Ce tip de jachete bărbați să alegi pentru sezonul toamnă-iarnă? Iată ce este la modă

de paltoane, cum ar fi jachete bărbați cu guler, jachete cu glugă, hanorace. Când vine iarna, parka și jachetele din puf vor fi cei mai buni aliați ai dumneavoastră.

Toamna și iarna sunt anotimpuri care oferă o gamă foarte largă de jachete bărbați, cu multe stiluri și combinații de haine. Între parka, jacheta de puf, puloverul cu glugă, jacheta scurtă, aveți de unde alege.

Geci bărbați de puf, pentru o iarnă călduroasă

Jacheta din puf este principalul articol de îmbrăcăminte care vă va proteja de frig. Jacheta matlasată din puf, de exemplu, oferă o protecție sporită datorită părții sale căptușite. De asemenea, puteți alege un guler de blană, care este foarte plăcut la atingere. Jacheta din puf poate fi purtată în mărimea clasică, adică deasupra taliei, dar și în varianta lungă. Aceste modele sunt fabricate din 100% poliester, ceea ce menține căldura înăuntru.

Jacheta din puf a devenit o parte esențială a garderobei masculine. Este un articol de îmbrăcăminte care a găsit echilibrul potrivit între stil și confort. Modelele de astăzi sunt mult mai sofisticate în ceea ce privește aspectul și stilul decât modelele din trecut. Jacheta de puf trebuie diferențiată de parka, chiar dacă acestea aparțin aceleiași familii. Parka are, de obicei, o glugă și se poartă mai mult timp decât jacheta de puf. Nu este neobișnuit ca parka să cadă până la genunchi. În schimb, jacheta de puf este mai scurtă și, de obicei, nu are glugă.

Jachete cu glugă

Când temperaturile încep să scadă, unii oameni pot regreta lipsa unei glugi la unele geci. Este adevărat că gluga oferă o protecție suplimentară împotriva frigului și ne protejează de intemperii. Astfel, jacheta cu glugă pentru bărbați a fost complet democratizată în moda masculină și feminină. Se poartă de obicei cu fermoar și are două buzunare. Într-o perioadă în care vremea poate fi foarte capricioasă și schimbătoare de la o oră la alta, geaca cu glugă este ideală pentru toamnă. Are un aer mai casual și mai relaxat decât jachetele clasice. Cămășile de tip overshirt sunt asemănătoare cu o cămașă tradițională, dar mai groase și mai lungi. La fel ca și hanoracul, este o piesă mai casual. Inițial destul de streetwear, hanoracul cu glugă a devenit mai popular de-a lungul anilor. Foarte populară pentru confortul pe care îl oferă, este o piesă de bază a modei pentru bărbați și femei.

Întoarcerea jachetei bomber

Jacheta bomber poate fi descrisă ca fiind atemporală. Într-adevăr, acest articol de îmbrăcăminte a traversat timpurile încă din anii 1920. Inițial, a fost purtat de aviatorii americani. Această jachetă a fost foarte potrivită pentru altitudini mari și vreme rea. Astăzi, bombardierul a devenit o piesă importantă a modei masculine. În general, bombardierul este asemănător cu o jachetă mai degrabă scurtă, purtată la nivelul taliei. Mânecile sunt destul de largi, iar cele mai populare modele sunt, de obicei, în culori închise. Este o jachetă ideală înainte de iarnă, mai ales dacă este confecționată din nailon. Geaca bomber devenit un element de bază și este ușor și simplu de asortat. Devine, de asemenea, din ce în ce mai popular în garderoba femeilor. Din punct de vedere istoric, este foarte interesant de văzut câte cercuri diferite și-au însușit haina: rock, rap, motocicliști, skateboarderi, precum și anumite mișcări politice.

Jacheta scurtă atunci când temperaturile sunt încă ridicate

Jacheta scurtă este recomandată atunci când temperaturile sunt încă plăcute. Se poartă atunci când nu mai poți ieși în oraș cu un simplu tricou, dar când este încă prea blând pentru o geacă de puf. Deci este mai degrabă o jachetă pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Designul său este foarte simplu și liber. Recomandăm în mod special jacheta din denim, care este foarte la modă în ultima vreme și care poate fi combinată cu ușurință cu o gamă largă de blugi și adidași. Avantajul acestei piese este că o poți purta din nou și în anul următor, când vine primăvara. Jacheta cropped pentru bărbați este, prin urmare, o piesă de îmbrăcăminte durabilă, eficientă și ușor de asortat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE