Festivalul Toamnei la Grădiniţa ,,Căsuţa din poveşti” Târgu Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1506 Vizualizări

Festivalul Toamnei la Grădiniţa ,,Căsuţa din poveşti” Târgu Mureş

A fost odată ca niciodată… că de n-ar fi, nu v-am povesti… când toate anotimpurile, fiecare cu farmecul său, se scurg prin clepsidra timpului, Toamna a îmbrăcat în culori şi miresme curtea Grădiniţei ,,Căsuţa din poveşti”, structură a Şcolii Gimnaziale ,,Europa”din Târgu Mureş, concretizată în bucuria de a petrece timp de calitate împreună – copii, părinţi, bunici şi cadre didactice, într-o atmosferă plină de emoţii pozitive, armonie de gusturi şi iz de copilărie jucăuşă.

Festivalul Toamnei, activitate care s-a desfăşurat joi, 20 octombrie 2022, sub semnul belşugului şi al frumuseţii, în care fiecare copil împreună cu familia sa, şi sub îndrumarea cadrelor didactice, au transformat grădiniţa într-o imensă cămară plină cu bunătăţi pregătite cu dragoste, specifice acestui anotimp magic: zacuscă originală, dulceţuri fine, compoturi parfumate, murături diversificate, delicioase prăjituri, plăcinte, tarte, checuri şi brioşe, mere coapte aromate, dovleci nutritivi la cuptor, cozonaci şi pălăneţe ,,ca la bunica”, un adevărat festin culinar, dar şi expoziţii de lucrări decorative, jucării distractive din fructe şi legume, transformate de mânuţe îndemânatice în mici opere de artă. Toate acestea au reprezentat un deliciu, o încântare pentru ochi şi suflet, bucurându-ne de la cel mai mic, până la cel mai mare de darurile minunate ale Toamnei.

Întreg colectivul grădiniţei aduce mulţumiri părinţilor, pentru sprijinul acordat, colaborarea armonioasă şi efortul zilnic depus în susţinerea parcursului educaţional al copiilor. Ne bucurăm să vă avem alături, dragi părinţi ai noştri!

Felicitări tuturor, pentru cea mai frumoasă zi a Toamnei, în special celor mici, care au făcut din această zi, o sărbătoare!

O toamnă îmbelşugată vă dorim… noi am avut din plin!

Prof. Înv. Preşc. Alina Roxana CRĂCIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE