Ziua Armatei, la Târgu Mureș: survol de avioane, ceremonie militară și expoziție de tehnică de luptă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 636 Vizualizări

Ziua Armatei, la Târgu Mureș: survol de avioane, ceremonie militară și expoziție de tehnică de luptă

Garnizoana Târgu Mureş organizează marți, 25 octombrie, două activități dedicate „Zilei Armatei României”.

În Piața Teatrului, începând cu ora 12.00 va putea fi vizitată o expoziție de tehnică militară, armament, aparatură, echipamente și materiale din dotarea luptătorilor Forțelor pentru Operații Speciale.

Începând cu ora 14.00, în Piaţa Victoriei, în fața Palatului Administrativ al Prefecturii, se va desfășura o ceremonie militară şi religioasă.

”Aceasta va debuta cu acordarea onorului comandantului Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, va fi intonat Imnul Național al României și dacă condițiile meteo ne vor permite, se va executa o parașutare cu drapelul național al României. În memoria ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă, vor fi depuse coroane și jerbe de flori la ”Monumentul Ostașului Român”. Îi vom avea și de această dată alături de noi, pe colegii din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv jandarmii, polițiștii și pompierii mureșeni, cu care vom constitui o gardă de onoare mixtă. Pe timpul ceremoniei, o formație de aeronave aparținând Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii va survola Piața Victoriei, acordând astfel onorul, din înaltul cerului, tuturor celor prezenți la eveniment”, a informat maior Alexandru Ivanof, reprezentant al Garnizoanei Târgu Mureș.

Ceremonia se va încheia cu defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare din dotarea structurilor de forțe pentru operații speciale din Garnizoană.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE