Luduș: Modificări în Comisia de circulație rutieră Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Luduș: Modificări în Comisia de circulație rutieră

În luna septembrie 2022, Consiliul Local Luduș a aprobat un proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.  35/2008, prin care a fost înființată Comisia de circulație a orașului Luduș.

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 99/2008 a fost stabilit că această comisie este compusă din nouă membri, dintre care patru sunt consilieri locali, iar durata nominlizării membrilor și atribuțiille ce le revin este de trei ani. Inițiatorul proiectului de hotărâre precizează că: „Autoritățile administrației publice locale împreună cu Poliția rutieră au obligația de a reglementa circulația, parcarea, staționarea și oprirea pe străzi a vehiculelor. Parcarea în localități se asigură de către administrația publică locală în locuri special amenajate, în afara benzilor de circulație și a trotuarelor, amplasate de comun acord cu Poliția rutieră”, conform articolului 128 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În acest an, ca urmare a modificărilor făcute în organigrama și statul de funcții al primarului, precum și a adresei Poliției Orașului Luduș, componența Comisiei a fost modificată corespunzător. Din 27 septembrie 2022, Comisia de circulație rutieră a orașului Luduș are următoarea structură și componență: primarul orașului Luduș,  Cristian Moldovan – președinte; viceprimarul orașului Luduș, Kis Istvan – vicepreședinte; reprezentantul autorității locale, Năsălean Alina – secretar; reprezentantul Poliției orașului Luduș, Bogdal Robert – membru; reprezentantul Poliției Locale Luduș, Cotta Nicolae – membru și consilierii locali Puia Gelu-Virgil, Enyedi Mihai, Herepean Cornel și Coman Alin-Dorin – membri.

Prezentat în ședința Consiliului Local din 27 septembrie 2022, proiectul de hotărâre a fost aprobat de aleșii locali. În același timp, Hotărârea Consiliului Local nr. 155 din 20 noiembrie 2020 și-a încetat aplicabilitatea.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE