Vino să faci primul pas spre angajare la Târgul de Cariere | Mureș! Sute de oportunități profesionale te așteaptă Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 553 Vizualizări

Vino să faci primul pas spre angajare la Târgul de Cariere | Mureș! Sute de oportunități profesionale te așteaptă

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, se întoarce la Târgu Mureș cu numeroase oportunități profesionale și angajatori din diverse domenii de activitate. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie, între 11:00 și 18:00, la Teatrul Național Târgu Mureș. La evenimentul susținut de Primăria Municipiului Târgu Mureș, și-au confirmat deja prezența peste 20 de companii și sunt așteptați aproximativ 1500 de candidați.
Dacă urmărești o schimbare în carieră sau pur și simplu dorești să iei pulsul mediului profesional, pe parcursul celor două zile vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare, să te remarci în fața angajatorilor sau să obții sfaturi de carieră prețioase.
Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, vânzători, studenți pentru diverse internshipuri.
„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.
Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unui număr mare de companii din diferite sectoare de activitate, care sunt nerăbdătoare să prezinte candidaților ofertele de angajare. Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe direct de la reprezentanții unor companii precum Michelin, Hirschmann Automotive sau Varroc Lighting. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere, prin intermediul unor companii precum Azomureș, JABS Glodeni sau Artemob, care au pregătit o ofertă variată de joburi. Numeroase noi poziții sunt deschise și în domeniul IT, în cadrul unor companii precum Principal33, Capgemini Engineering sau 3SS. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Bosch, E.ON Delgaz Grid, Euro Gas Systems sau Fomco Group, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.
Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului.
Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE