Ciprian Dobre: „Vă asigur că podul se va construi!” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1070 Vizualizări

Ciprian Dobre: „Vă asigur că podul se va construi!”

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat, în această seară că organizația județeană va organiza o campanie de strângere de semnături pentru construirea noului pod peste râul Mureș.

Reacția vine după ce, în această după amiază, în ședința ordinară a Consiliului Local Târgu Mureș, majoritatea consilierilor au votat împotriva sau s-au abținut de la votul care continua demersurile pentru realizarea unui nou pod peste râul Mureș.

„Nu ne-am imaginat niciodată că un ales al târgumureșenilor poate vota împotriva primului proiect major de investiție în infrastructură al Târgu Mureșului, din ultimii ani.

Consilieri locali de la UDMR, PSD, PMP și POL au votat ÎMPOTRIVA proiectului Partidului Național Liberal de construire a unui nou pod peste râul Mureș, între cartierele Unirii și Aleea Carpați.

Vă asigur, însă, că podul se va construi!

Probabil, celor insensibili la problemele târgumureșenilor, nu le-a convenit că proiectul a fost inițiat de consilierii PNL, Alexandru György, prof. Horațiu Suciu, Horea Șarlea și Bogdan Voicu.

Dar podul nu va avea culoarea politică a vreunui partid, la fel cum problema traficului din Târgu Mureș este responsabilitatea tuturor consilierilor, indiferent de partidul care i-a trimis în Legislativul local.

PNL Mureș anunță că va demara o campanie de strângere de semnături. Vom întreba târgumureșenii dacă vor sau nu acest pod peste râul Mureș și ce părere au despre cei care se opun.

Vox populi! Ne întoarcem la popor.

Așa s-a exprimat votul astăzi, în Consiliul Local👇„, a mai arătat liderul PNL Mureș în postarea de pe pagina sa de FB.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE