Home / Business / DOLIU în echipa CECCAR Mureș

DOLIU în echipa CECCAR Mureș

Distribuie

CECCAR Mureș anunță cu regret trecerea la cele veșnice a colegului Mircea Ioan Mera. Cu profund regret anunțăm trecerea în lumea celor drepți a colegului nostru Mircea Ioan Mera, expert contabil, membru al Filialei CECCAR Mureș.

Profesionist contabil cu o carieră de peste șapte decenii, a fost un exemplu de verticalitate profesională și altruism.

Născut la doi ani după înființarea CECCAR, în 1923, Mircea Ioan Mera și-a dedicat viața desăvârșirii profesionale. A absolvit Academia Comercială din Brașov, imediat după finalul celui de-Al Doilea Război Mondial, în 1945, și a deținut funcții de răspundere în întreprinderile din județ: a fost economist, în perioada 1945-1969, la Fabrica de Zahăr din Târgu Mureș, și contabil-șef, în perioada  1971-1986, în cadrul Combinatului industriei alimentare din județul Mureș.

După anul 1990 a fost un fervent susținător al profesiei contabile, numărându-se printre primii membri ai CECCAR, după reînființarea organismului profesional. Experiența, expertiza profesională l-au recomandat să fie mentor al noilor generații de profesioniști contabili, în calitate de lector pentru stagiarii CECCAR. Modul în care a prezentat noțiunile fundamentale pentru a deveni profesionist contabil i-a atras admirația și recunoștința celor pe care i-a învățat tainele profesiei noastre.

Dumnezeu să-l odihnească! 

Condoleanțe familiei!

CECCAR Filiala Mureș


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Distincții importante acordate de Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Conducerea Bibliotecii Județene Mureș a acordat vineri, 25 noiembrie, la sediul instituției, într-un cadru …