DOLIU în echipa CECCAR Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1361 Vizualizări

DOLIU în echipa CECCAR Mureș

CECCAR Mureș anunță cu regret trecerea la cele veșnice a colegului Mircea Ioan Mera. Cu profund regret anunțăm trecerea în lumea celor drepți a colegului nostru Mircea Ioan Mera, expert contabil, membru al Filialei CECCAR Mureș.

Profesionist contabil cu o carieră de peste șapte decenii, a fost un exemplu de verticalitate profesională și altruism.

Născut la doi ani după înființarea CECCAR, în 1923, Mircea Ioan Mera și-a dedicat viața desăvârșirii profesionale. A absolvit Academia Comercială din Brașov, imediat după finalul celui de-Al Doilea Război Mondial, în 1945, și a deținut funcții de răspundere în întreprinderile din județ: a fost economist, în perioada 1945-1969, la Fabrica de Zahăr din Târgu Mureș, și contabil-șef, în perioada  1971-1986, în cadrul Combinatului industriei alimentare din județul Mureș.

După anul 1990 a fost un fervent susținător al profesiei contabile, numărându-se printre primii membri ai CECCAR, după reînființarea organismului profesional. Experiența, expertiza profesională l-au recomandat să fie mentor al noilor generații de profesioniști contabili, în calitate de lector pentru stagiarii CECCAR. Modul în care a prezentat noțiunile fundamentale pentru a deveni profesionist contabil i-a atras admirația și recunoștința celor pe care i-a învățat tainele profesiei noastre.

Dumnezeu să-l odihnească! 

Condoleanțe familiei!

CECCAR Filiala Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE