Halloween party pentru pici Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Halloween party pentru pici

Fantome, vrăjitoare și monștrii înfiorători sunt invitați cu toții la petrecerea de Halloween pentru copii, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00 pe strada Artei, numărul 3, la sediul Le&Le Games.

„În sfârșit, a venit timpul mult așteptatei petreceri de Halloween. Vă invităm să vă distrați, să vă jucați, să vă faceți prieteni noi, să dansăm și să petrecem timp de calitate cu cei dragi. Costumația este obligatorie, deorece va fi și un concurs cu cel mai frumos costum, iar premiul este surpriza! În plus, veți avea ocazia să încercați, și să jucați cu o mulțime de jocuri pentru toate vârstele și gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de logică, jocuri de îndemânare și de fantezie”, este anunțat în descrierea evenimentului.

Prețul pentru participare este de 35 lei/familie cu un copil, iar începând cu al doilea copil, se adaugă 10 lei în plus. În preț sunt incluse și materialele pentru atelier. Pentru confirmarea prezenței, se roagă înscrierea printr-un mesaj pe Facebook sau printr-un apel telefonic la numărul 0728881352.

I.M.

Foto: depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE