TEDxCornisa Women, la Târgu Mureș. Mihaela Bilic, guru al nutriției sănătoase Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

TEDxCornisa Women, la Târgu Mureș. Mihaela Bilic, guru al nutriției sănătoase

Conferința TEDxWomen Cornisa Târgu Mureș va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15.00, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu Mureș și are, printre invitați, nume de primă mărime ale vieții publice din România: Maia Morgenstern, actriță, Elena Lasconi, primar, Elena Lotrean, fondatoarea primei școli finlandeze din România, consul onorific al Finlandei la Sibiu, Mihaela Bilic, medic, nutriționist, Denisa Florea, psiholog, Marinela Ardelean, inițiatoarea proiectului ”Wines of Romania”, Briena Stoica, profesor Merito, Smaranda Enache, fost ambasador al României în Finlanda, Denise Rifai, jurnalist, Odeta Nestor, antreprenor.

Biletele pentru conferința TEDxCornisa Women, din 5 noiembrie, de la Târgu Mureș se pot achiziționa exclusiv online, pe www.tedxcornisa.com.

Dr. Mihaela Bilic este medic primar diabet nutriție și Boli metabolice. A urmat numeroase cursuri și stagii de pregătire în centre de nutriție, wellness și anti-aging în țară și în străinătate. Are un masterat în psiho-nutriție la Paris și o experiență de peste 20 de ani în nutriție și educație alimentară.

Este o carieră care s-a construit în timp cu ambiție, profesionalism, plăcere și dedicație. Mihaela Bilic filmează, scrie, călătorește prin lume, dă sfaturi și stă de vorbă cu oamenii. Este un guru al nutriției sănătoase, o doctoriță convingătoare, plină de șarm, iubită de public. Prezentă pe micile ecrane și la radio în formate de succes, care îmbină plăcerea gustului cu o dietă echilibrată, dr. Bilic își propune să împace românii cu mâncarea și să aducă din nou bucuria pe mesele noastre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE