Finanțări nerambursabile pentru cultele religioase din Bălăușeri Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Finanțări nerambursabile pentru cultele religioase din Bălăușeri

Reprezentanții Primăriei comunei Bălăușeri au anunțat recent, prin intermediul unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a instituției, www.balauseri.ro, un anunț public privind acordarea de finanțări nerambursabile cultelor religioase recunoscute de lege, care își desfășoară activitatea în comuna Bălăușeri, pentru anul 2022.

Potrivit documentului, obiectivul programului anunțat este asigurarea de sprijin financiar ”unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute, în vederea realizării unor lucrări de reparații curente și de capital.”

”Atribuirea cotnractelor de finanțare se face în limita fondurilor publice alocate cultelor religioase prin bugetul pe anul 2022 al Comunei Bălăușeri. Suma prevăzută în buget este de 30.000 de lei. O unitate de cult poate beneficia de maximum 1/5 din suma disponibilă, adică suma de 6.000 de lei”, se arată în document. În ceea ce privește cheltuielile considerate eligibile pentru a fi finanțate, acestea sunt următoarele: lucrări de consolidare, lucrări de reparații curente inclusiv intervenții urgente de salvare, lucrări de finisaje, instalații interioare, restaurare componente artistice – pictură, elemente de piatră, lemn. ”Evaluarea proiectelor unităților de cult în vederea acordării finanțării nerambursabile se realizează de către Comisia de evaluare și selecționare constituită prin Dispoziția primarului Comunei Bălăușeri”, mai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE