BILANȚ. Kovács Mihály Levente: ”UDMR Târgu Mureș s-a reînnoit prin atitudine” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

BILANȚ. Kovács Mihály Levente: ”UDMR Târgu Mureș s-a reînnoit prin atitudine”

Președintele UDMR Târgu Mureș, Kovács Mihály Levente, a prezentat joi, 27 octombrie, cu prilejul unei conferințe de presă, un scurt bilanț al activității aleșilor locali ai ”Lalelei”, în Consiliul Local Târgu Mureș, din octombrie 2020 și până în prezent.

Kovács Mihály Levente, care deține și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, a subliniat ideea conform căreia Organizația Municipală a UDMR Târgu Mureș ”s-a reînnoit nu numai din perspectivă organizațională”, dar și din perspectiva faptului că în acest mandat Uniunea are ”un grup total nou de consilieri locali” care împreună doresc ”să aibă grijă de oraș, de oameni”, și să construiască ”o organizație și o comunitate puternică”, precum și să îl sprijine pe primarul Soós Zoltán pentru ”a-și dezvolta proiectele.”

”UDMR nu s-a reînnoit numai din perspectiva organizațională, ci și prin atitudine deoarece știm și suntem conștienți că practic contribuția la conducerea orașului nu se poate face doar din birouri, trebuie să ieșim din stradă și să discutăm cu oamenii, locuitorii acestei urbe. Din această perspectivă am organizat și ”forumurile stradale” și aceste forumuri vor continua și în primăvara aceasta. Până atunci ne vom întâlni cu diferite categorii profesionale. Până acum ne-am întâlnit cu conducătorii instituțiilor de învățământ, cu reprezentanții bisericilor istorice, dar în continuare ne vom întâlni și cu celelalte categorii profesionale pentru a discuta despre problemele noastre comune și problemele acestei urbe”, a declarat liderul UDMR Târgu Mureș.

Printre proiectele pe care Grupul UDMR din Consiliul Local Târgu Mureș le-a susținut în decursul primilor doi ani de mandat Kovács Mihály Levente a amintit: acordarea de burse școlare, acordarea de sprijin financiar pentru biserici, acordarea de subvenții pentru nou-născuți, sprijinirea domeniului HoReCa în perioada pandemiei, dezvoltarea transportului public local și înființarea autobuzelor școlare.

”Grupul UDMR dorește ca împreună cu primarul Soós Zoltán să contribuim la dezvoltarea municipiului Târgu Mureș și să arătăm că practic că încrederea care ne-a fost acordată și pe care am primit-o acum doi ani nu a fost în zadar și putem fi buni conducători ai acestei urbe”, a mai subliniat președintele UDMR Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE