„Hoţii”, la Teatrul Național Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

„Hoţii”, la Teatrul Național Târgu Mureș

Următoarea reprezentație a spectacolului ”Hoții” de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu, va avea loc marți, 8 noiembrie, de la ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Național din Târgu Mureș.

”Cristi Juncu, unul dintre cei mai importanţi regizori de teatru din România, revine pe scena Teatrului Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ după spectacolele de succes „Şcoala nevestelor“ şi „Navigatorul“ cu o nouă producţie care beneficiază de o distribuţie de excepţie: Marius Turdeanu – nominalizat de patru ori la Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor, Theo Marton şi Cristian Iorga”, a informat Biroul de presă al Teatrului Național Târgu Mureș.

Din distribuţie fac parte actorii Marius Turdeanu – Frank, Theo Marton – Ray şi Cristian Iorga – Joe. Regia artistică, traducerea şi scenografia au fost realizate de Cristi Juncu, regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun, iar sufleur este Laura Moldovan. Spectacolul conţine limbaj licenţios şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrunational.biletmaster.ro, iar casa de bilete este deschisă de luni până vineri între orele 9.00 – 19.00 şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor.

(Redacția / Foto: Cristina GÂNJ)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE