Home / Administratie / Zeci de târgumureșeni prezenți la prima întâlnire pe tema construcției unui nou pod

Zeci de târgumureșeni prezenți la prima întâlnire pe tema construcției unui nou pod

Distribuie

Mureșenii din cartierul Unirii vor un nou pod peste râul Mureș, aceasta este concluzia primei întâlniri pe tema construirii unui nou pod peste râul Mureș, care va lega cartierul Unirii de cartierul Aleea Carpați, a informat miercuri, 2 noiembrie, Biroul de presă al PNL Mureș.

Potrivit sursei citate, oamenii prezenți la întâlnirea organizată de consilierii inițiatori ai proiectului de hotărâre pentru construirea noului pod ”au atras atenția asupra urgenței aplicării unei soluții la blocajele zilnice de pe podul existent” și au afirmat ”că nu înțeleg motivația pentru care proiectul a căzut la vot în Consiliul Local Târgu Mureș.”

”Consilierii locali din Consiliului Local Târgu Mureș inițiatori ai proiectului de hotărâre pentru construcția noului pod peste râul Mureș organizează întâlniri cu locuitorii din cartierul Unirii și zonele adiacente pe tema construcției unui nou pod peste râul Mureș. Următoarea întâlnire va avea loc joi, 3 noiembrie, ora 17.00, la Terenul de Sport al Gimnaziului “Alexandru Ioan Cuza”. Noul pod peste râul Mureș face legătura între strada Mureșului și strada Zăgazului, iar noua investiție va reorganiza traficul pe străzile din zona Aleea Carpați și 7 Noiembrie, prin înființarea de sensuri unice care vor crește fluența și siguranța traficului rutier, urmând ca timpii de deplasare să se îmbunătățească semnificativ”, a mai informat Biroul de Presă al PNL Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.