RBL aduce la Mureș Puterea lui Împreună Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 673 Vizualizări

RBL aduce la Mureș Puterea lui Împreună

Mediul de business reprezentativ din județ, alături de membri ai comunității Romanian Business Leaders RBL au fost prezenți astăzi, 3 noiembrie, de la ora 10.00, la Hotel Privo pentru a povesti despre proiecte RBL în Mureș, bunăstarea comunității și implicarea mediului de business, economia colaborativă, oportunități de investiții între granițe.

 “Mi-aș dori astfel de evenimente să fie cât mai multe, devenim încet încet un județ din ce în ce mai dinamic. Și nu doar pe partea de business, ci și pe partea de dezvoltare. în calitate de prefect și susținător al mureșenilor am o aplecare spre tot ceea ce înseamnă dezvoltare, recuperarea unui timp mort în dezvoltarea infrastructurii din județul nostru. Vă doresc mult succes, primul pas pe care l-ați făcut este să fiți uniți și să dați forță. ”, a declarat în deschidere Mara Togănel, Prefectul Județului Mureș.

Peste 100 de lideri de business, membri din comunitatea RBL și reprezentanți reprezentativi ai mediului de business din regiune au fost prezenți pentru a lansa a 5-a filială RBL – RBL Mureș. Obiectivul comun este îmbunătățirea educației, buna guvernare și cultura antreprenorială în județul Mureș, implementarea și adaptarea la unele dintre proiectele RBL.

 „Este o zi plină de emoții pentru că este un vis împlinit. Acest vis a început pentru mine în anul 2017, anul acesta în luna martie a devenit un obiectiv, în urma unei vizite făcute celor din Maramureș, când și-au lansat filiala, și am văzut ce se întâmplă acolo și cât de minunat lucrează împreună și mi-am zis…se poate și la Târgu Mureș! Am găsit oameni care s-au alăturat acestuui vis și le muțumesc, cred în Puterea lui împreună!”,  a declarat Anamaria Ungur, Founder, Quantum Minds.

Acest prim eveniment la Mureș înseamnă oportunitatea de a fi și lucra împreună, de a genera idei care să se transforme de îndată și concret în proiecte cu rezultate și de a contribui la dezvoltarea comunității locale prin colaborare.

Alături de contribuția la politici publice, proiectele sunt centrul activității RBL. Cel mai adesea, ele sunt gândite ca răspuns la o problemă concretă și importantă pentru societate – “cum putem educa mai bine viitorii antreprenori?”, “cum putem descoperi și premia cei mai buni profesori din România?”. Astfel de proiecte sunt Scale-Out, RePatriot, Antrenament pentru viitor, Vreau să fiu Antreprenor, ANTREPRENOREȘTI- ADOPTĂ UN SAT!, MERITO, NARADA, EduHealth, SuperTeac și ROMANIA, YOUR PRIVACY PARADISE.

„RBL este un organism viu”, a concluzionat Alina Burlacu, Director General, Fundația Romanian Business Leaders. Organizațiile pe care le conduc cei peste 350 de membrii RBL produc peste 5% din Produsul Intern Brut al României și angajează peste 90.000 de români.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE