Conducerea Liceului ”Bolyai” explică: bătaia de joi seara nu a avut loc la balul bobocilor Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2562 Vizualizări

Conducerea Liceului ”Bolyai” explică: bătaia de joi seara nu a avut loc la balul bobocilor

Conducerea Liceului Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureș a remis vineri, 4 noiembrie, un comunicat de presă pe tema incidentului petrecut cu o seară înainte, când trei elevi ai școlii au fost implicați într-o încăierare din care nu au lipsit armele tăioase. În urma bătăii, doi elevi, ambii în vârstă de 16 ani, au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Redăm, în rândurile de mai jos, explicațiile transmise presei de conducerea școlii, respectiv de către Hajdú Zoltán – director și Tamási Zsolt – director adjunct.

”În prima jumătate a lunii noiembrie, Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” organizează două baluri pentru boboci. Astfel, în data de 3 noiembrie a avut loc, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic „Mureșul”, balul pentru elevii care învață la locația unde funcționa Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc”, respectiv în data de 7 noiembrie se va organiza balul pentru elevii care învață la sediul Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”. În ambele cazuri, unitatea de învățământ și-a asumat și își asumă responsabilitate doar pentru organizarea spectacolului destinat evenimentului. Elevii și părinții au fost informați de faptul că unitatea de învățământ nu organizează niciun fel de eveniment ulterior acestui spectacol, ca atare nu își asumă responsabilitatea pentru organizarea sau monitorizarea unor eventuale petreceri ulterioare, în cadrul unor locații de divertisment.
În aceste condiții, am fost șocați, când am aflat că după programul organizat de liceu, pe 3 noiembrie, la un club din Târgu Mureș, unde au fost prezenți și elevii unității noastre de învățământ, s-a petrecut un incident. În urma acestui fapt, s-a constatat că atât agresorul, cât și victimele implicate sunt elevi care studiază în clădirea fostei școli catolice. Facem tot posibilul să aflăm circumstanțele incidentului, urmărim starea de sănătate a victimelor și sperăm că se vor recupera rapid. Comisia de disciplină a școlii va declanșa o anchetă internă, în paralel cu cercetările poliției în vederea tragerii la răspundere a vinovatului.”

Alex TOTH

Citește și


Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE