Liceeni răniți cu un ”obiect înțepător” lângă un club târgumureșean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1074 Vizualizări

Liceeni răniți cu un ”obiect înțepător” lângă un club târgumureșean

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați joi, 3 noiembrie, în jurul orei 23.35, cu privire la faptul că în proximitatea unui club de pe strada Sinaia din municipiul Târgu Mureș ar avea loc un conflict spontan între trei tineri.

”Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificați trei tineri, de 17 și 16 ani, care s-ar fi agresat reciproc. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, ulterior agresiunilor dintre aceștia, tânărul de 17 ani, prin folosirea unui obiect înțepător le-ar fi provocat leziuni tinerilor de 16 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit martorilor, elevii care s-au încăierat învață în locația unde funcționa Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureș, fapt confirmat a doua zi, vineri, 4 noiembrie, de conducerea Liceului Teoretic ”Bolyai Farkas.”

Alex TOTH

Citește și

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE