AȘA DA! ”Târgul de Crăciun 2022” din Sighișoara, în procedură de transparență decizională Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1298 Vizualizări

AȘA DA! ”Târgul de Crăciun 2022” din Sighișoara, în procedură de transparență decizională

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara a demarat, în data de 31 octombrie 2022, procedura de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: ” Proiect de hotărâre privind desfășurarea evenimentului ”Târgul de Crăciun 2022”, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 30 noiembrie 2022 – 5 ianuarie 2023”.

”Documentația  aferentă proiectului de act normativ include: nota de fundamentare a proiectului, expunere de motive, referatul de aprobare privind necesitatea adoptării actului normativ propus, textul complet al proiectului actului normativ”, se menționează în infrmarea publicată pe pagina web a Primăriei Municipiului Sighișoara, www.primariasighisoara.ro.

Documentația poate fi consultată: pe portalul Municipiului Sighișoara, la adresa https://primariasighisoara.ro/portal/mures/sighisoara/portal.nsf/pagini/dezbateri+publice+2022-00025AC2 , la sediul instituției – avizierul instituției din Piața Muzeului nr. 7 din Sighișoara sau se poate obține în copie, pe bază de solicitare depusă la Registratura Municipiului Sighișoara.

 Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 10 noiembrie 2022, inclusiv.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-771.280, interior 103, sau la adresa de e-mail primaria@sighisoara@sighisoara.org.ro, persoană de contact Nyaradi Isabella Maria.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE