Home / Business / O firmă mureșeană va reabilita Podul de la Ovidiu pentru 3,9 milioane de euro!

O firmă mureșeană va reabilita Podul de la Ovidiu pentru 3,9 milioane de euro!

Distribuie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a atribuit, în data de 3 octombrie 2022, companiei Geiger Transilvania SRL Cristești, un contract în valoare de 19.203.101 de lei (aproximativ 3,9 milioane de euro), fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Reabilitare pod pe DN 2A km 196+739, la Ovidiu, județul Constanța”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, document întocmit la data de 25 ianuarie 2022 și aprobat de către ing. Cristian Pistol, director general al CNAIR, scopul investiției de la podul din localitatea Ovidiu este ”asigurarea unui trafic fluent și o stare tehnică corespunzătoare normativelor în vigoare.”

”Podul este amplasat în intravilanul orașului Ovidiu, județul Constanța, pe drumul național DN 2A la kilometrul 196+739, în partea de sud-est a României, având traseul de la vest la est și străbate zona de platou a teritoriului dobrogean. Podul traversează canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari”, se menționează în document.

Conform aceleiași surse, podul are șase deschideri cu o lungime a suprastructurii de 262,1 metri și lungimea totală de 286,2 metri, durata contractului va fi de 72 de luni, iar sursa de finanțare este Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

Alex TOTH


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Distincții importante acordate de Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Conducerea Bibliotecii Județene Mureș a acordat vineri, 25 noiembrie, la sediul instituției, într-un cadru …