Lansare de carte semnată de părintele George Remete Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Lansare de carte semnată de părintele George Remete

Catedrala Mică din Târgu Mureș a găzduit duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 17.30, lansarea celui de-al treilea volum al lucrării „Leacuri contra evlaviei”, semnată de părintele profesor George Remete. Evenimentul a fost moderat de părintele Călin Budai, iar lucrarea a fost prezentată de părintele Ovidiu Bârsan.

Cel de-al treilea volum al lucrării intitulate „Leacuri contra evlaviei” a apărut anul acesta la Editura Paideia din București, după ce primele două volume ale seriei au văzut lumina tiparului în anul 2018, respectiv 2021. Deși se înscrie ca format seriei „Leacuri contra evlaviei”, volumul de față se remarcă printr-o tratare nouă, care subliniază faptul că falsa evlavie constituie o formă denaturată a credinței. Datorită titlului său provocator, despre lucrarea de față s-ar putea crede că este una neobișnuită, însă abordarea autorului este una originală, iar mesajul teologic este contextualizat și adaptat cerințelor societății actuale.

Lansarea cărții la Târgu Mureș a fost organizată de Catedrala Mică în parteneriat cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. La finalul prezentărilor, participanții au putut procura cartea cu autograful autorului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE