”Scrisori către Moş Crăciun”, concurs lansat de Liga Scriitorilor Români Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

”Scrisori către Moş Crăciun”, concurs lansat de Liga Scriitorilor Români Mureș

Liga Scriitorilor Români – filiala Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Biblioteca Judeţeană Mureş, a lansat, luni, concursul naţional „Scrisori către Moş Crăciun” la care pot participa copii din toată ţara cu vârsta de până la 16 ani, care i se pot adresa Moşului în proză sau în versuri, însă vor fi primite şi desene.
„Liga Scriitorilor Români – filiala Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Biblioteca Judeţeană Mureş continuă proiectul început în anul 2017, pentru descoperirea, promovarea şi susţinerea unor talente din rândul copiilor, prin organizarea, începând cu 7 noiembrie, a Concursului Naţional ‘Scrisori către Moş Crăciun'”, au precizat organizatorii.
Perioada de trimitere a lucrărilor este între 7 noiembrie şi 7 decembrie, iar aflarea rezultatelor se va face în 15 decembrie.
La concurs pot participa toţi copiii din ţară, în vârstă de până la 16 ani, prin trimiterea unor scrisori adresate lui Moş Crăciun, sau poezii pe aceeaşi temă, care să nu depăşească două pagini, format A4, la adresa de e-mail antologiaecou@yahoo.com.
Liga Scriitorilor Români – filiala Mureş a arătat că vor fi acceptate materialele redactate pe calculator în format Word, cu diacritice, corp literă 12, în Times New Roman, iar fiecare material va fi însoţit de datele de contact ale elevului, numele cadrului didactic îndrumător sau al părintelui.
Se primesc şi desene (1-2) la temă, de mărimea unei pagini format A4 sau Bloc de Desen, ce vor fi trimise la aceeaşi adresă de mail.
„Juriul va acorda premii şi diplome în funcţie de categoria de vârstă a participanţilor: 6 ani creaţie plastică (pictură, desen, colaj); 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-16 ani. Câte un premiu special va fi acordat la secţiunea Desen şi Creaţie Literară de către Biblioteca Judeţeană Mureş”, a mai arătat Liga Scriitorilor Români – filiala Mureş.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE