Home / Cultură / Al Bano și Romina Power vor concerta la Cluj

Al Bano și Romina Power vor concerta la Cluj

Distribuie

După aproape o jumătate de secol de când au scos primul album împreună, cel mai îndrăgit cuplu din muzica internațională va cânta pentru prima dată împreună pe o scenă clujeană.

–        Spectacolul se apropie de SOLD OUT! –

Al Bano și Romina Power își reiau turneul internațional ”LIVE TOUR”, întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19 în 2020, și vor concerta la Cluj-Napoca pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, la BT Arena. Clujenii se vor delecta cu hiturile consacrate (”Felicità”, ”Sempre Sempre” ”Liberta”), dar și cu melodiile incluse pe cel mai recent album, “Raccogli L’attimo” (”Trăiește clipa!”), lansat la Festivalul de la Sanremo 2020 dar neprezentat în concerte în întreaga lume, pe fondul pandemiei.

Organizatorii estimează că show-ul din 13 noiembrie va fi unul SOLD OUT, ritmul de achiziționare a biletelor, pe măsură ce se apropie ziua concertului, fiind unul accelerat.

“Încet, încet, o lume întreagă a revenit la o stare de normalitate și, în sfârșit, turneul internațional al lui Al Bano și al Rominei Power a putut fi reluat. Mai tineri sau mai experimentați, eu cred că publicul clujean va aprecia la adevărata valoare unii dintre cei mai mari cântăreți italieni, mai ales că va fi pentru prima dată când vor concerta împreună la Cluj-Napoca. Poate de aceea s-au și vândut într-un ritm așa rapid biletele”, a declarat Mira Due, organizatorul concertului.

Duo-ul italian Al Bano și Romina Power s-a lansat în 1975, cu albumul „Dialogo”. 47 de ani mai târziu, au un palmares discografic cu care puțin artiști se pot mândri: peste 20 de albume lansate și 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume. În 1994, după dispariția fără urmă a fiicei lor cea mare, Ylenia Carrisi, cei doi artiști s-au despărțit pe toate planurile. Cuplul s-a refăcut, însă, pe plan personal în 2018, dar și mai repede pe plan artistic: în 2013, Al Bano și Romina s-au reunit cu ocazia concertelor susținute la Moscova pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a artistului. În anul următor, artiștii au susținut un spectacol la București, iar Al Bano a mai revenit de alte două ori în țara noastră, la Târgu Mureș, în 2016, și la Alba Iulia, în 2018.

“Este o mare onoare pentru mine să pot aduce în fața publicului doi artiști atât de iubiți, atât de universali, atât de… fredonați de o lume întreagă! Nu cred să existe iubitori de muzică să spună că nu au auzit, măcar o dată, un refren cântat de Al Bano și Romina Power. Muzica lor face punte între generații și reușește să fie pe placul publicului, indiferent de vârstă sau naționalitate”, a adăugat Mira Due.

Fanii care păstrează biletele cumpărate în 2021 ar putea să îi întâlnească personal pe cei doi artiști, la un cocktail!

Biletele achiziționate pentru concertul din 2021, amânat din cauza restricțiilor sanitare aflate în vigoare la acea dată, rămân valabile pentru cel din 13 noiembrie 2022, de la Cluj-Napoca.

Organizatorii au și o supriză pentru cei care decid să-și păstreze biletele: vor organiza o tragere la sorți, în urma căreia 10 dintre fani vor primi un premiu spectaculos: vor putea participa, după spectacol, la un cocktail surpriză (meet & greet) împreună cu Al Bano și Romina Power.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.