Băieții de la 3 Sud Est vin la Palatul Culturii Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Băieții de la 3 Sud Est vin la Palatul Culturii

Trupa 3 Sud Est va susține un concert la Palatul Culturii din Târgu Mureș, marți, 22 noiembrie, de la ora 20.00, „BEST OF 25” .

Se împlinesc 25 de ani de hituri marca 3 Sud Est – singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă, de mai bine de 2 decenii. Cu această ocazie, ești invitat să retrăiești emoții și amintiri alături de mult îndrăgiții Mihai, Laurențiu și Viorel.

Cu un mare dor de scenă și de fani, băieții din 3 Sud Est pregătesc un show unic, care ne va purta în timp, cu hituri precum Ai plecat, Amintirile, Te plac, dar și cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021.

Melodia ”Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns cea mai ascultată piesă pe Youtube în România, în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul din țară. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, anunță un mesaj transmis din partea trupei.

Rezervă-ți și tu un loc special iaBilet.ro la show pentru a le oferi băieților creditele pe care le merită pentru toate melodiile care ne-au făcut să zambim, să plângem, să dansăm și să ne bucurăm.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE