Computer Tomograf nou și performant pus în funcțiune la Spitalul Municipal Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Computer Tomograf nou și performant pus în funcțiune la Spitalul Municipal Sighișoara

Spitalul Municipal Sighișoara a achiziționat, din fonduri nerambursabile, un Computer Tomograf (CT) performant, aflat în stare de funcționare și care oferă posibilitatea pacienților de a efectua și investigații Angio-CT, a anunțat miercuri, 9 noiembrie, dr. Tanaszi Sarolta, managerul instituției.

”Este un avantaj pentru pacienții noștri, examinările CT sunt mult mai performante și eficiente, de o calitate superioară, acest lucru dând posibilitatea celor care au nevoie de astfel de examinări să nu se deplaseze în alte localități pentru investigații pe viitor. Examinările se pot efectua atât contra cost cât și cu bilet de trimitere, emise de către medici specialiști. O noutate este faptul că se poate efectua și Angio-CT, acest lucru nefiind posibil în trecut, fiind o premieră pentru spitalul nostru. Totodată Angio-CT de cord se dorește a se include ca și serviciu suplimentar, după efectuarea trainingului personalului de specialitate la începutul anului următor, acesta fiind dornic să ofere pacienților cât mai multe avantaje”, a precizat dr. Tanaszi Sarolta.

Managerul Spitalului Municipal Sighișoara a mai arătat că ”investigațiile de angio-CT, altele decât cele de cord, se pot solicita contra cost momentan, însă serviciul se va putea include în contractul cu Casa de Asigurări pe viitor și va fi posibilă efectuarea examinării și cu bilet de trimitere emis de medicul specialist.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE