Nikol Varga, 6 titluri de campioană mondială la acrodance și dans contemporan Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 773 Vizualizări

Nikol Varga, 6 titluri de campioană mondială la acrodance și dans contemporan

O evoluție spectaculoasă a tinerei mureșence Nikol Varga. În câteva zile și-a adăugat în palmares alte 4 titluri de campioană. La vârsta de 13 ani are deja 6 titluri de Campionă mondială , 6 de Campioană Europeană și mai multe titluri de Campioană națională și internațională .

În perioada 1-7 noiembrie, toată atenția iubitorilor de dans s-a îndreptat spre Italia, Roma, unde  a avut loc WORLD Dance Championship Roma. Nikol a participat cu patru coregrafii cu care a devenit de 4 ori campioană mondială. Tot cu aceste coregarfii a intrat și în Gala competiției unde a primit Titlul de Best Junior, adică a câștigat toata categoria de Juniori 13-16 ani.

La Praga, în perioada 3-6 noiembrie, a obținut de patru ori locul I cu 4 coregrafii de solo, și încă un loc I cu 6 coregrafii de grup. Totodată, a obținut Premiul Special “Best Talent “și calificare la concursul Fest Info Dance Viena ce va avea loc în anul 2023.

„Mă simt cea mai mândră mamă din lume impreuna cu tatăl ei, noi, ca și părinți vom face tot posibilul să o susținem , pentru ca ea să își urmeze visele și să ajungă unde își dorește pentru că este un copil conștiincios, muncitor și talentat. Suntem foarte fericiți să avem alături profesori minunați care o pregătesc pe Nikol . La partea de coregrafii solo Pasztor Tunde (Club Together Dance Targu Mures). Profesori noștri dragi de balet: Georgiana Monica Grama (Moniques Balet Studio) și Oana Ioniță (Live Dance Classes Online)”,  a declarat Varga Timea, mama campioanei.

Varga Nikol are mai multe titluri naționale, internaționale, europene si mondiale. În anul 2018 a devenit Campioană mondială la Acrodance în Croația. În același an  a participat la Show-ul deteleviziune “Românii au Talent” unde a ajuns până în semifinală printre cei mai buni 12 concurenți. Nu a ajuns în finală, neavând voturi suficiente din partea publicului.

În perioada 2019-2021, pe timpul pandemiei, Nikol nu s-a lăsat de dans și s-a pregătit online prin platforma Live Dance Classes Online cu profesoara de balet Oana Daniela Ionita din București .

În 2021 la Campionatul Mondial din Croația a primit pentru a doua oară titlul de Campionă Mondială și premiul de Best Femail Talent .

În martie 2022, în Serbia, la un concurs Internațional cu 16 țări participante a obținut loc 1 la balet , acrodance și dans contemporan .

În 1-3 Noiembrie 2022  la concursul mondial WORLD Dance Championship Roma a obținut 4 Titluri de Campioană Mondială și premiul special Best Junior .

În perioada 4-6 noiembrie 2022, în Praga a obținut 4 locuri de 1 individual și premiul special Best Talent

6x locuri 1 cu coregrafiile de grup pregătite de Tunde Pasztor de la Clubul de Dans Together Dance din Târgu Mureș.

În total are 6 titluri de Campioană mondială , 6 de Campioană Europeană  și mai multe titluri de Campioană națională si internațională. Sora ei are și ea titluri frumoase la Triathlon , frățiorul de 7 ani  este fotbalist, iar tatăl participă  la concursuri de Motocross și raliuri Off-Road.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE