Revelion cu spa? Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Revelion cu spa?

Pentru că anul 2022 se pune încet încet la somn, iar anul 2023 se pregătește încrezător să iasă în față și să facă spectacol în viețile noastre, cei de la Ensana Health Spa Hotels din Sovata, județul Mureș, pun la cale un mega party pentru noaptea de tranziție dintre cei doi ani.

„Vrem să începem 2023 cu stil și eleganță, așa că vă invităm la un Revelion Deluxe. Dăm startul sărbătorii pe 29 decembrie, cu un welcome drink și un dar surpriză în cameră. Apoi, vă propunem mesele de dimineata si seară sub formă de bufet suedez și cină. Cina de Revelion va fi festivă, cu muzică live, open cocktail bar cu băuturi alese. Pe 1 ianuarie, sărbătorim din nou, la cină,  cu muzică live, open cocktail bar cu băuturi alese. Avem programe de divertisment tematice și atelier de creație pentru copii, acces la centrul spa”, anunță organizatorii.

Prețul variază în funcție de pachetul ales, 2.815 lei/persoană-pachet cu cazare pe 3 nopți sau 3.175/persoană-pachet cu cazare pe 4 nopți. Oferta este valabilă în perioada 29.12.2022-02.01.2023, incluzând minim 3 nopți de cazare.

Rezervările se fac prin email la adresa reservation.ro@ro.ensanahotels.com sau telefonic, la numărul: 0265570151.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE