30 de amenzi aplicate noului operator de salubritate din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1274 Vizualizări

30 de amenzi aplicate noului operator de salubritate din Târgu Mureș

Direcția Poliția Locală Târgu Mureș a aplicat 30 de amenzi noului operator de salubritate din Târgu Mureș, SC Compania de Salubritate Brantner Veres SA, care și-a început activitatea de colectare a deșeurilor în data de 7 noiembrie.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș, ”s-a constatat faptul că noul operator de salubritate nu a respectat graficul de colectare a deșeurilor de pe raza municipiului Târgu Mureș și au fost aplicate 30 de amenzi.”

”Am sancționat operatorul de salubritate și vom continua să monitorizăm modul de colectare al deșeurilor din oraș. Am avut răbdare și manifestăm înțelegere față de operator, dar și compania de salubritate și ADI Ecolect trebuie să fie conștientă că pentru noi, sănătatea târgmureșenilor este pe primul loc și nu ne jucăm cu așa ceva!”, a declarat Soós Zoltán, conform sursei citate.

Sancțiunile, cuprinse între 2.000 și 2.500 de lei, sunt prevăzute în Anexa nr. I la Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 302/2021 referitoare la actualizarea măsurilor pe linia bunei gospodăriri, păstrarea curățeniei, respectarea normelor de igienă și înfrumusețarea Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE