Spațiu închiriat pentru Primăria Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Spațiu închiriat pentru Primăria Luduș

În cadrul programului de salubrizare a orașului Luduș este prevăzută colectarea de la cetățeni a deșeurilor vegetale provenite din curățirea curților și grădinilor de legume, precum și a deșeurilor provenite din demolările efectuate în spațiile particulare și de pe domeniul public. Pentru asigurarea unui spațiu pentru depozitarea deșeurilor, Liviu Popa, directorul Direcției Investiții, Transport și Zone Verzi din cadrul Primăriei orașului Luduș a solicitat închirierea pentru un an, a imobilului „Stație de epurare” situat în orașul Luduș la adresa strada 8 Martie nr. 26.

Spațiul este deținut de SC Marvicom Service SRL și pentru a fi utilizat de Primărie a fost necesar să se întocmească un contract de închiriere. În Referatul de specialitate la proiectul de hotărâre privind închirierea imobilului, administratorul public al orașului Marius Dudilă a propus „însușirea și aprobarea procesului verbal de negociere a prețului pentru închirierea imobilului; închirierea acestuia la prețul negociat de comisia numită prin dispoziția primarului orașului Luduș nr. 572 din 19 octombrie 2022 și împuternicirea primarului orașului Luduș pentru a semna contractul de închiriere”.

Prin dispoziția primarului Cristian Moldovan a fost stabilită comisia de negociere a prețului de închiriere a imobilului „Stație de epurare” în componența: Kis Istvan – viceprimarul orașului, Totu Daniel – director în cadrul Direcției Administrației Publice Locale, Liviu Popa – director DITZV, Răzvan Vălean – arhitect șef, Marius Dudilă – administrator public, toți fiind din partea Primăriei orașului Luduș.

SC Marvicom Service SRL a fost reprezentată de Dan Lucian Ținteșan, administratorul Societății. După negocierea prețului de închiriere s-a stabilit valoarea acestuia la 1.000 de lei pe lună pe durata unui an de la semnarea contractului, procesul verbal fiind acceptat de comisia de negociere în unanimitate.

Prezentat în ședința Consiliului Local din 25 octombrie 2022, proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii de la SC Marvicom Service SRL Luduș a unui imobil a fost aprobat de aleșii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE