Tractoare IRUM expuse în Bologna, la o expoziție internațională Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Tractoare IRUM expuse în Bologna, la o expoziție internațională

Producătorul de tractoare agricole IRUM Reghin participă la o nouă expoziție internațională, la Bologna (Italia), au anunțat miercuri, 9 noiembrie, reprezentanții companiei reghinene.

”Tractoarele românești sunt pregătite de o nouă experiență internațională, în perioada 9-13 noiembrie IRUM reprezentând România la EIMA Internațional”, se precizează pe pagina de Facebook a companiei IRUM Reghin.

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţia de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere, iar în 2010 adăugând și domeniul utilajelor agricole.

”Fabrica se întinde pe o suprafață de 175.000 de metri pătrați, cuprinzând Centrul de Cercetare și Dezvoltare propriu IFOR, secțiile de producție, clădiri administrative și alte elemente de infrastructură și suprastructură, menite să eficientizeze activitatea desfășurată în cadrul acesteia. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service. Mai mult decât atât, IRUM este producătorul singurului Tractor AGricol ROmânesc (TAGRO), redând viață acestei industrii, după 10 ani de inactivitate în România”, se menționează pe pagina web a companiei, www.irum.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE