Probleme cu colectarea deșeurilor în Sâncraiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1178 Vizualizări

Probleme cu colectarea deșeurilor în Sâncraiu de Mureș

Primarul comunei Sâncraiu de Mureș, Petru Ionuț Budian, a recunoscut vineri, 11 noiembrie, prin intermediul unui comunicat, că activitatea de colectare a deșeurilor de pe raza localității, efectuată de către Compania de Salubritate Brantner Veres SA, este sub așteptări.

”Având în vedere situația neplăcută creată de prestarea serviciilor de colectare a deșeurilor de pe raza localității noastre, aș dori să vă asigur că am făcut și vom face în continuare toate demersurile necesare pentru remedierea acestor probleme și intrarea cât mai repede în normalitate. Din păcate, tranziția de la vechiul la noul operator nu s-a realizat așa cum ne-am așteptat cu toții, iar în această primă săptămână de la intrarea în vigoare a noului contract, colectarea deșeurilor nu a fost efectuată de pe toate străzile, în conformitate cu graficul anunțat”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Petru Ionuț Budian.

În același comunicat, primarul comunei Sâncraiu de Mureș a anunțat că a primit ”asigurări ferme” din partea operatorului de salubritate precum și a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș, cele două fiind ”părțile semnatare ale contractului de colectare și transport a deșeurilor”, că situația ”va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.”

”Publicarea datelor de contact ale companiei de salubritate a fost făcută la solicitatea acesteia, pentru a exista o comunicare mai facilă și o remediere mai rapidă a eventualelor sesizări care pot apărea în timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Vom continua toate demersurile necesare atât la operatorul de salubritate cât și la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș pentru remedierea situației!”, a conchis Petru Ionuț Budian.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE