Rețeaua de apă-canalizare din Sovata, extinsă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 337 Vizualizări

Rețeaua de apă-canalizare din Sovata, extinsă

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului a decis recent, cu prilejul unei ședințe, că proiectul ”Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare menajeră în oraș Sovata” propus a fi amplasat în orașul Sovata, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, investiția este realizată de Primăria orașului Sovata și prevede extinderea rețelei de alimentare cu apă potabilă pe o lungime totală de 10.778 de metri, pe următoarele străzi: Minei, Mierlei, Iuhodului, Sebeșului, Nicolae Bălcescu, Fabricii, Vapas, Morii, Dealul Rotund, Primăverii, Coasta Restadului, Câmpul Sărat, Fagului, Lungă Jozsef Attila și cartierul Iliesi.

”Pe traseul noii rețele de alimentare cu apă vor fi amplasate: cămine vane, hidranți de incendiu, branșamente individuale apă potabilă. Stațiile de pompare vor fi echipate cu pompe dimensionate pentru asigurarea funcționării optime a sistemului de alimentare cu apă”, se menționează în document.

În același document se mai precizează că rețeaua de canalizare menajeră a orașului Sovata va fi extinsă pe o lungime totală de 13.386 de metri, pe următoarele străzi: Minei, Mierlei, Iuhodului, Sebeșului, Fabricii, Vapas, Morii, Dealul Rotund, Primăvarii, Dealul Ferăstrăului, Coasta Restadului, Fagului, Lungă Jozsef Attila și Trandafirilor Ghera.

”Pe traseul noii rețele de canalizare vor fi amplasate: cămine de vane, racorduri individuale. Stațiile de pompare vor fi echipate cu pompe dimensionate pentru asigurarea funcționării optime a sistemului de canalizare”, se mai arată în proiectului Deciziei etapei de încadrare.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE