Un nou proiect imobiliar prinde contur la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3544 Vizualizări

Un nou proiect imobiliar prinde contur la Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de lucru a Consiliului Local, cu privire la oportunitatea aprobării obiectivului de investiții ”PUZ – Demolare parțială a construcției existente și construirea unei clădiri cu funcțiunea de locuințe colective și servicii.”

Investiția aparține omului de afaceri Cătălin Ioniță și este propusă a fi realizată pe strada Predeal nr. 66/D din Târgu Mureș, iar proiectul se află publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea Informații publice – Arhitect șef – Urbanism – Documentații urbanism PUZ/PUD – Aflate în dezbatere publică – 2022 – Noiembrie.

Imobilul vizat are o suprafață de 575 de metri pătrați, se află front la strada Predeal, colț cu Bulevardul Pandurilor, și este evidențiat în Cartea Funciară nr. 124755/Târgu Mureș, număr cadastral 124755.

”Beneficiarul dorește să extindă și să supraetajeze clădirea existentă cu funcțiunea de locuință colectivă cu maxim șase apartamente, un posibil spațiu comercial la parter și garaje la demisol. Clădirea se va înscrie în prevederile Planului Urbanistic General aprobat. Accesul auto și pietonal se va face din Bulevardul Pandurilor pentru fluența circulației”, se precizează în PUZ-ul întocmit de către arh. Kovacs Angela (Arhitecton SRL).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE