Home / Business / Mureș: Incubator nou de afaceri din domeniul Sănătății

Mureș: Incubator nou de afaceri din domeniul Sănătății

Distribuie

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș au decis, recent, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul unei ședințe a Comitetului Special Constituit, că ”Planul Urbanistic Zonal – pentru Incubator de afaceri InQMed amplasat pe raza comunei Ernei, sat Ernei, fără număr, județul Mureș” nu se supune evaluării de mediu.

Potrivit proiectului Deciziei de Încadrare, document făcut public pe pagina web a instituției, www.apmms.anpm.ro, investiția este dezvoltată de SC Genera Smart Lab SRL Livezeni, societate deținută de Septimiu Ilea (50%) și Marian Ioan Tata (50%) și va fi realizată pe un teren de 16.100 de metri pătrați, în apropiere de traseul viitoarei artere de ocolire pentru traficul de tranzit din zona municipiului Târgu Mureș.

”Pe zona aflată în partea de sud-vest față de artera ocolitoare se propune construirea unei clădiri în care va funcționa un incubator de afaceri dedicat sectorului economic al sănătății. O parte din parcelă, în suprafață de circa 250 de metri pătrați se va dezmembra cu titlu de drum pentru a asigura profilul viitoarei străzi de acces”, se menționează în document.

Alex TOTH


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Distincții importante acordate de Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Conducerea Bibliotecii Județene Mureș a acordat vineri, 25 noiembrie, la sediul instituției, într-un cadru …