Home / Administrație / Lucrări de sezon la Reghin

Lucrări de sezon la Reghin

Distribuie

Primăria Municipiului Reghin continuă în luna noiembrie lucrările de investiții la nivelul orașului. Dacă la începutul lunii, respectiv miercuri, 2 noiembrie, s-a turnat ultimul strat de asfalt pe primul tronson al străzii Ierbuș, în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, a venit rândul străzii Pictor Grigorescu să primească ”botezul” lucrărilor de reabilitare.

„La începutul acestei luni, pe primul tronson al străzii Ierbuș am turnat ultimul strat de asfalt. De asemenea, am început reabilitarea străzii Pictor Grigorescu, o stradă foarte aglomerată aflată într-o stare deplorabilă. Lucrările includ înlocuirea capacelor de canalizare, borduri noi, asfaltarea carosabilului și refacerea trotuarelor. Nu în ultimul rând, am continuat activitățile noastre de modernizare a spitalului municipal. Astfel că, în aceste zile am finalizat lucrările la sistemul de drenare a apei pluviale din jurul clădirii secției obstretică-ginecologie”, a precizat Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Curățenia generală de Primăvară”, în Sărmașu

Distribuie Reprezentanții Primăriei orașului Sărmașu au anunțat, pe pagina de Facebook a instituției, organizarea unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.