VIDEO: Saci de gunoi depuși în semn de protest pe treptele Primăriei Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1290 Vizualizări

VIDEO: Saci de gunoi depuși în semn de protest pe treptele Primăriei Târgu Mureș

Liderul Pro România Târgu Mureş, Sergiu Claudiu Maior, consilier local din Consiliul Local Târgu Mureş, a depus, duminică seara, doi saci de gunoi pe treptele clădirii Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ, în semn de protest faţă de neridicarea gunoiului din oraş de aproximativ o săptămână, după schimbarea operatorului de salubritate.


”În fiecare zi, la ora 17.00 voi duce în faţa primăriei unul sau doi saci de gunoi, până când problema colectării gunoaielor din municipiu va fi rezolvată! Nu se mai poate aşa! Batjocura noii administraţii faţă de cetăţeni, trebuie să înceteze”, a postat consilierul local pe Facebook.
În materialul video filmat în timp ce depunea sacii de gunoi în faţa Primăriei Târgu Mureş, Sergiu Claudiu Maior a arătat că este indignat de modul în care municipalitatea gestionează problema deşeurilor.

”Primarul, prin vocea domnului city manager, ne spune cum trebuie să ”colecţionăm” gunoiul. Vezi, Doamne, prin ”colecţionarea” gunoiului noi am ajunge să aducem bani foarte mulţi aici, în Târgu Mureş. Ei bine, eu îi fac un cadou domnului primar: i-am adus doi saci de gunoi şi în fiecare zi, până la soluţionarea problemei, o să-i aduc doi saci de gunoi pe care îi voi lăsa în faţa Primăriei la ora 17.00. Sper să facă mulţi bani”, a arătat Maior.
Sergiu Claudiu Maior este autorul petiţiei online ”Stop gunoaielor la Târgu Mureş – Vrem restituirea taxei de salubritate”, pe care a iniţiat-o de după ce gunoiul din municipiu nu a fost ridicat timp de câteva zile, în urma schimbării operatorului în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Mureş.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE