Home / Politic / Novák Csaba-Zoltán, senator UDMR de Mureș, demisie din Parlament

Novák Csaba-Zoltán, senator UDMR de Mureș, demisie din Parlament

Distribuie

Senatorul UDMR de Mureș Novák Csaba-Zoltán a anunțat luni, 14 noiembrie, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina proprie de Facebook, că demisionează din funcția de senator în Parlamentul României.

”Am vrut drumul pentru că drumul m-a vrut”, a scris Novák Csaba-Zoltán la începutul mesajului.

Fostul senator, istoric de profesie, va prelua conducerea Institutului pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale.

”Dragii mei prieteni, susținători și anti-fani, de astăzi o călătorie în viața mea a luat sfârșit și alta a început. Astăzi am demisionat din funcția de senator și îmi voi continua activitatea profesională la Cluj la conducerea Institutului pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale. Am luat această decizie din motive profesionale și personale, iar pe viitor vreau să-mi continui munca în calitate de organizator științific, cercetător și profesor. Sunt recunoscător sorții că am avut ocazia să lucrez la acest nivel, în Legislativ timp de șase ani, că am avut onoarea să reprezint județul Mureș, maghiarii din România și cauza educației cu mijloacele mele modeste. Mulțumesc UDMR-lui și colegilor mei pentru munca comună, pentru discuții, pentru succesele sărbătorite împreună și pentru noile începuturi după eșecuri. Într-o lume polarizată din toate punctele de vedere și în „teroarea opiniei publice”, nu este ușor să alegi a treia cale deoarece poate fi interpretată ca și un moment de ezitare. Încă mai cred în acest drum, în cunoaștere, în învățare, în cultură, în dialog. Îi doresc succesorului meu succes și îl asigur de sprijinul meu în orice moment”, a precizat Novák Csaba-Zoltán.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.