AUR, ”protest public” față de criza gunoaielor din Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 462 Vizualizări

AUR, ”protest public” față de criza gunoaielor din Târgu Mureș

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) prin intermediul deputatului Dan Tanasă a depus sesizări la Instituția Prefectului Mureș, Direcția de Sănătate Publică, Garda de Mediu precum și o plângere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș pentru criza deșeurilor menajere din Zona 2 Târgu Mureș, a informat luni, 14 noiembrie, Biroul de presă al AUR Târgu Mureș.
”Transmitem pe această cale o notă de protest public față de bătaia de joc și mizeria generată în municipiul Târgu Mureș, solicităm intervenția de urgență a instituțiilor abilitate precum și tragerea la răspundere a celor vinovați pentru această stare de fapt”, se arată în comunicat.
”Orașul nostru a ajuns într-o stare deplorabilă din cauza neîndeplinirii obligațiilor contractuale asumate de către firma de salubritate. Cetățenii municipiului ne sesizează în mod constant starea pubelelor, a străzilor și a ghenelor de gunoi. Această bătaie de joc se desfășoară deși locuitorii orașului au fost nevoiți să plătească serviciile de salubritate în avans, fiind puși chiar să stea la cozi umilitoare acum câteva luni”, au mai transmis reprezentanții AUR Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE