Seria evenimentelor în expoziția PAULINII continuă Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Seria evenimentelor în expoziția PAULINII continuă

Dacă vrei să descoperi asemănările și deosebirile dintre modul de viață al călugărilor paulini și comportamentul biblic spiritual actual al tuturor căutătorilor de Dumnezeu, indiferent de confesiune, ești invitat joi, 17 noiembrie, de la ora 18.00, în clădirea Muzeului Județean Mureș din Cetatea Medievală. Aici va avea loc un ghidaj curatorial presărat cu intervenții personale și subiective ale părintele greco-catolic Gabor Balint Gabriel, în dialog cu Bencze Ünige, arheolog la Muzeul Județean Mureș și curatorul expoziței.

Pr. Gabor Balint Gabriel este proeot paroh din 1998 la Parohia Greco-Catolică Șincai „Sfăntul Grigore Teologul”, după terminarea studiilor de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj -Napoca, Facultatea de Teologie Greco-Catolică. Din 2005 activează ca preot la Spitalul Clinic Județean Mureș, fiind extrem de implicat în sectorul social și comunitar din Târgu Mureș.

Participarea la eveniment se va face pe baza biletului de vizitare a Muzeului, în valoare de 12 lei adulți, 3 lei studenți/elevi sau 6 lei pensionari. Locurile sunt limitate, rezervările se fac telefonic la numărul 0749-912.992 sau  prin e-mail: pr@muzeulmures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE