Topul Firmelor Mureșene 2022. Seriozitatea, secret al excelenței Nakita Prod Comimpex Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2618 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene 2022. Seriozitatea, secret al excelenței Nakita Prod Comimpex

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a organizat, în data de 27 octombrie 2022, cea de-a 29-a ediția a Galei Topul Firmelor Mureșene. Evenimentul a fost organizat în incinta Restaurantului Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș cu scopul de a premia campionii mediului de afaceri mureșean, iar pe lista societăților laureate s-a aflat și Nakita Prod Comimpex SRL Târgu Mureș.

În cadrul evenimentului, Nakita Prod Comimpex SRL a primit Diploma de Excelență aferentă locului 1 la categoria ”Fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație – Intreprinderi mici”, precum și Diplomă și Trofeu de Excelență pentru clasarea timp de 20 ani pe locul 1 în Topul Firmelor Mureșene și pentru calitatea de Membru de Aur al Camerei de Comerț și Industrie Mureș.

Echipamente de protecție optime

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Nakita Prod Comimpex SRL Târgu Mureș are ca obiect de activitate ”Fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control navigație” și îi are ca asociați pe Lygia Smaranda Cueșdeanu (70%) și Lucian Cueșdeanu (30%), care deține și calitatea de administrator.

În ultimii cinci ani raportați, în perioada 2017-2021, SC Nakita Prod Comimpex SRL Târgu Mureș a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 70,6 milioane de lei și un profit net cumulat de 9,9 milioane de lei.

La finalul exercițiului financiar 2021, societatea avea 25 de angajați.

Conform paginii web a firmei, www.nakita.ro, Nakita Prod Comimpex SRL Târgu Mureș a fost înființată în anul 1992, iar producerea și comercializarea echipamentelor individuale și a sistemelor complexe de protecție pentru lucru la înălțime, precum și a echipamentelor tehnice de electrosecuritate a început în anul 1996.

”Încercarea de a alege echipamentul de protecție optim locului de muncă nu este întotdeauna ușoară. Nakita vă oferă consultanță în alegerea celei mai bune soluții, pentru că siguranța și confortul este responsabilitatea noastră”, menționează sursa citată.

”Secrete nu sunt, doar muncă, muncă și seriozitate”

Reporter: Cred că sunteți în măsură să ne spuneți câteva din secretele constanței și reușitei în business…

Lucian Cueșdeanu, administrator și asociat Nakita Prod Comimpex: Secrete nu sunt, doar muncă, muncă și seriozitate. Acesta este singurul secret de care ai nevoie într-un business.

Rep.: Ați fost răsplătit pentru rezultatele din 2021, un an poate mai greu decât alți ani. Cum ați reușit?

L.C.: Prin multă, multă muncă și seriozitate. De asemenea, amintesc aici și colectivul pe care îl avem, care a înțeles dificultățile prin care trecem după pandemia prăpădită cu care ne-am pricopsit. N-am avut ce face decât să muncim mai mult decât înainte.

Rep.: Vă rog să vorbiți despre echipa pe care o aveți.

L.C.: Echipa pe care o am este o echipă veche, pe care am reușit să o clădim în ani. Ne-am specializat în permanență, am fost la cicluri de perfecționare plus la simpozioane de pregătire, de calificare, în țări precum Spania, Franța, Italia, Germania, Polonia. Ne-a preocupat acest aspect în permanență. Dacă nu reușim să ne perfecționăm și să ne modernizăm atunci nu mai ai nicio șansă pe piață în ziua de astăzi.

Rep.: Existe temeri, deloc puține, cu privire la ce ar putea urma în viitor în domeniul business-ului… Dumneavoastră cu ce gânduri priviți spre viitor?

L.C.: Oamenii de afaceri sunt speriați, mai ales că nu ne simțim ajutați din partea nimănui. Ca atare, la un asemenea eveniment care este unic, este organizat o dată într-un an, să nu vină niciun reprezentant din partea Prefecturii, din partea Primăriei, din partea Consiliului Județean este o nesimțire crasă. E o neobrăzare totală față de toți oamenii de afaceri din județul Mureș care au muncit să le dea bani, ca să o ducă ei foarte bine, cu salarii mari și așa mai departe…

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE