Home / Eveniment / Un liceu târgumureșean împlinește 130 de ani!

Un liceu târgumureșean împlinește 130 de ani!

Distribuie

Liceul Tehnologic „Avram Iancu” din Târgu Mureș va sărbători joi, 17 noiembrie, 130 de ani de când prin dăruire și dedicare, păstrează vie flacăra școlii prin cei ce de-a lungul timpului au aparținut locului.

„Evenimentul stă sub semnul proiectului „130 de ani în 130 de zile”, proiect care a adunat 130 de mărturii scrise, audio, video ale celor care, de-a lungul timpului s-au lăsat pătrunși de spiritul acestui liceu. Mărturiile s-au transformat în adevărate urări de mulți ani în împlinirea menirii, urări al căror corolar se va realiza la Festivitatea de aniversare a liceului, din data de 17 noiembrie 2022”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Astfel, sărbătoarea de joi va începe cu primirea invitaților între orele 11.20-12.00, urmată de intonarea Imnului Național al Râmâniei și Gaudeamus. Vor adresa apoi gânduri, directorul Liceului Tehnologic „Avram Iancu”, directorul adjunct, un profesor al liceului, cât și un elev. La ora 12.24 va avea loc un moment artistic, urmat de cuvântul reprezentantului Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Inspectorului pentru Învățământ Profesional și Tehnic din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș. Vor lua cuvântul apoi, reprezentantul Primăriei, reprezentantul Instituției Prefectului și reprezentantul mediului economic. Evenimentul va continua apoi cu moemnte artistice, câteva alocuțiuni ale unor absolvenți, foști profesori, colaboratori, iar în final, un „La mulți ani” și un cofee break.

I.M.


De asemenea, verificati

Consiliul Județean Mureș, în consorțiu cu UMFST pentru învățământ tehnic dual

Distribuie Consilierii județeni au aprobat joi, 2 februarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.